Företagsflytt – säkert, snabbt och smidigt

En företagsflytt behöver inte vara ett krångligt projekt. Anlita oss och och du får garanterat en säker, snabb och smidig företagsflytt!

Under våra snart 20 år i branschen har vi hjälpt många företag att flytta och vår erfarenhet vittnar om att du anlitar ett säkert och seriöst företag när du anlitar oss. Inga uppdrag är omöjliga för oss. Vi ser endast möjligheter och oavsett om du har ett stort eller litet företag vet vi hur vi ska hjälpa just dig på allra bästa sätt.

Våra kunder står alltid i fokus hos oss och vi är mycket måna om att våra kunders önskemål och behov prioriteras i samtliga led, något som har lett till att vår kundkrets stadigt ökar. När våra kunder är nöjda är vi också nöjda.

Hur vill du att din företagsflytt ska se ut och vad exakt behöver du hjälp med? Är det enstaka delar så som transport eller är det även nedpackning och uppackning? Du bestämmer och vi arbetar utifrån det. Självklart erbjuder vi även magasinering om detta skulle behövas och likaså flyttstädning och många andra tjänster som kan behövas i samband med en flytt.

Vi har trafiktillstånd och ansvarsförsäkringar för allt material som flyttas.

Vill du har prisinformation eller har du andra frågor, tveka inte att kontakta oss. Välkommen till Karlskrona Flytt & Transport – företaget som gör din företagsflytt enklare!