Flyttstädning i Karlskrona

Att flytta & flyttstäda tar tid och energi. Det är mycket som ska göras och allt detta ska klämmas in i vår redan stressade vardag. När man väl har sorterat, packat ner, ordnat med transport och flyttat över sakerna till den nya bostaden – då återstår flyttstädningen. Vi det laget är man redan ganska utmattad och trött. Dessutom är man fokuserad på att komma i ordning i sin nya bostad. Att i det läget ta tag i flyttstädningen kan vara en utmaning.

Flyttstädning är inte enbart tidskrävande. Flyttstädning kräver såväl goda kunskaper om städning som rätt produkter för att allt ska bli skinande rent.

Vi tar mer än gärna hand om din flyttstädning. Flytt är vår vardag och vi älskar städning och har rätt produkter för att utföra jobbet perfekt. En bättre kombination än så går knappast att få.

Vi har varit verksamma inom branschen i snart 20 år och har under dessa år gjort massvis med framgångsrika flyttstädningar. Vi vet vad som krävs och har kunskaperna och erfarenheten. När du anlitar oss kan du vara säker på att din flyttstädning kommer att bli en fläckfri historia.

Välkommen till Karlskrona Flytt & Transport – ditt självklara val när du vill ha en fläckfri flyttstädning!

Du vet väl att from. 1 aug 2016 så får du göra RUT-avdrag för flyttjänster